Tuesday, July 17, 2012

im head over heels FOR heels.

beauty kills the pain. cliche much, no? haha whatevs. today, as i have nothing to do, cuz ive already siapkan the work given, i browse thru the internet, google-ing over and over n over again the image of heels, untuk diletakkan ke dalam walk-in-wardrobe that i always dream  about, which i wont able to own anytime soon. sobs.. berangan pun jadilah labuuu. inspired punya pn tak mampoo nak beli, apetah lg yg designers punya. acane. kahkahkah.


....


i shared the same problem with one of my best friend, senah maat... both of us have ridiculously high percentage of lust towards the things we know that we cant afford. *nangis* she is so very the crazayh over watches. aku marah die membazer beli jam beli jam. die marah aku buang masa beli kasut beli kasut. bagus lah tu. saling menasihati bak kata org. padahal dua dua sama je. haha. *hantuk kepala* . walau pun kitorg saling memerli, memarahi, menggeleng kepala terhadap perangai masing2, menuduh sesama sendiri tak sedar diri, menengking dan mencarut sesama sendiri, tapi, perangai dua dua sama sebenarnya. -.- when it comes to the things we love so much, kami tak pernah faham ape erti bosan meng gugel gambar barang2 tersebut (right click new tab right click new tab right click new tab) kerana we love it too much, as much as guy love watching sexy girls (sexy guy if u r gay :p). tak tahu lah cemane nak describe perasaan tersebut. hanya Tuhan yg tahu. ha. kan senang.


....


so.. here's the results from the googling sebentar td.



the red sole that taken over my soul. love that ankle strap pointed black heels so much. spot rihanna wear that. n that nude mary jane daffodil, gosh.. fall in love when i spot kim k wear those. 





giuseppe zanotti (tgk sampai bergenang air mata)



jeffrey campbell, that satin prada, t strap casadei, miumiu, lobies biru posh beck penah pakai in red, giambattista valli. T_T


that sexayh red pigalles. my oh my.







kalau ada yg sudi nak hadiahkan, sila sila lah eh. kecil tapak tgn, nyiru sy tadahkan. ok bye...





2 comments:

  1. nak gi mana oja pakai kasut cenggini...akak kalau pakai bila time naik pentas jele..tu pun kalau ada saiz..hewhew

    ReplyDelete
  2. pakai pi mana2 tempat bersesuaian la. huhu...nangis

    ReplyDelete